VentWay Sparrow Inovytec

VentWay Sparrow Inovytec

VentWay Sparrow er verdens minste turbindrevne ventilator

VentWay Sparrow er verdens minste turbindrevne ventilator med en vekt på kun 1.0 kg.

Det unike og kompakte designet, sammen med de høye ytelsene og mange funksjonene plasserer VentWay Sparrow helt i toppsjiktet av ventilatorer som finnes på markedet.

Med sitt robuste skall gjør den kompatibel for bruk i de tøffeste miljøer, og er i dag blant annet standard utstyr i alle norske luftambulanser, redningshelikopter og tilhørende legebiler.

Ultra portabel ventilator

Behandling av Covid-19 pasienter

VentWay Sparrow har satt en ny standard for transport av kronisk syke pasienter på og utenfor sykehuset. Sparrow sine funksjoner er også egnet for de dårligste pasientene, og kan blant annet brukes for behandling av Covid-19 pasienter.

Ventilatoren er også tilgjengelig i MRI-kompatibel versjon. Sparrow kan trygt brukes ved MRI skannere opp til 3 TESLA, og dette gjør ventilatoren veldig aktuell for alle sykehus som gjør MRI-undersøkelser i narkose.

Brukervennlig

Gjennom hele avdelingen

VentWay Sparrow kan brukes hele veien fra avdeling, gjennom MRI-undersøkelsen og tilbake til avdeling. Sparrow vil også være høyaktuell ved traume, der pasienten går rett fra akuttmottak til MRI-undersøkelse.

Opereres med kun en knapp og er ekstremt brukervennlig.

Last ned brosjyre på Ventway Sparrow-MR

< Gå tilbake til artikler