Tourniquet Touch fra VBM

Tourniquet Touch fra VBM

Moderne blodtomhetsmaskin - Tourniquet Touch

Med utviklingen av Tourniquet Touch har VBM designet en moderne blodtomhetsmaskin som kombinerer kvalitet, sikkerhet og enkelhet.

Tourniquet touch fra VBM er en moderne blodtomhetsmaskin som kombinerer tysk kvalitet, sikkerhet og enkelhet på en unik måte. Tourniquet touch leveres i to forskjellige modeller, TT15 og TT20.

TT15 har en utgang for blodtomhetsmansjett og en utgang for irrigasjon/høytrykk infusjon. TT20 har to kanaler for blodtomhet og software som muliggjør intravenøs regional anestesi (IVRA).

Moderne teknologi

  • Enkelt brukergrensesnitt
  • God sikkerhet
  • Touch screen teknologi
  • Lithium batteri

Tourniquet touch har et enkelt brukergrensesnitt med enkel innstilling av alarmer for trykk og tid. Med hele åtte timers batteritid er man garantert sikker drift selv ved lange strømbrudd eller operasjoner i utfordrende miljøer.

Enkeltstående maskin eller eget stativ

Blodtomhetsmaskinen leveres enten som enkeltstående maskin eller på eget stativ med hjul og kurs som gjør blodtomhetsmaskinen enkel å forflytte til egnet sted på operasjonsrommet.

Blodtomhetsmansjetter

Til Tourniquet Touch leveres et bredt utvalg blodtomhetsmansjetter i både engangs og flergangsvarianter. Blodtomhetsmansjettene leveres i både rette og konkave varianter. Jacomedic lagerfører alle størrelser blodtomhetsmansjetter i Norge til svært konkurransedyktige priser.

Spør oss om lån av demomaskin og pristilbud på blodtomhetsmaskin og mansjetter.

Det meget robuste «skallet» gjør rengjøring og desinfisering enkelt og effektivt.

Optimal presisjon og høy ytelse gir best mulig forutsetning for sikre kirurgiske prosedyrer. Den store 8” store touch skjermen viser tydelig informasjon om trykk og tidsbruk.

Brukervennlig grensesnitt og raske valgknapper, samt et spesifikt alarmprogram forenkler bruken av enheten og forsterker pasientsikkerheten. Et kraftig batteri gir hele åtte timers backup dersom et strømbrudd skulle oppstå i avdelingen.

Last ned brosjyre på Tourniquet Touch

< Gå tilbake til artikler